ibe_banner

Ngwaahịa silicone ewu ewu 2021

 

Ka afọ 2021 mechiri, anyị ga-achọ iwepụta oge ileghachi anya azụ na 2021 wee nyochaa akụkọ dị n'etiti gị na Yongli.

N'okpuru bụ ngwaahịa a ma ama na Yongli na 2021, ngwaahịa a na-azụkarị bụ Silicone ice tray na ngwaahịa silicone ndị ọzọ nke onye ahịa anyị mere, nke bụ nzuzo.Anyị nwekwara ụfọdụ ngwaahịa imewe ọhụrụ nke ụlọ ọrụ anyị mere na 2021 gara aga, a ga-egosi ozi zuru ezu na blọọgụ n'izu na-abịa.

 未标题-1

Ịzụta na ngwaahịa silicone na-enyere aka ibelata plastik enwere ike iji ya, nke bara uru na gburugburu ebe obibi na ụwa dum.

Ụdị plastik na-abụghị nke biodegradable, jikọtara ya na eziokwu ahụ bụ na a na-eji ya ma na-atụfu ya n'ọtụtụ buru ibu, na-ebute mmetọ dị njọ na gburugburu ebe obibi anyị.Ngwaahịa rọba nke a na-atụfu n'efu bụ ihe ruru 40% nke ngwaahịa rọba niile emepụtara.Ọ na-eweta ọtụtụ ihe dị anyị mma ná ndụ, dị ka ịnapụ ihe oriri na ihe ọṅụṅụ.Ma ha na-enwekarị oge ndụ dị mkpirikpi, site na nkeji ole na ole ruo awa ole na ole.Ma mgbe ha ghọrọ ihe mkpofu plastik, ha ga-anọ na gburugburu ebe obibi ruo ọtụtụ narị afọ.

 

Kedu ka anyị ga-esi belata iji plastik na ndụ anyị kwa ụbọchị ma n'otu oge ahụ na-egbo mkpa kwekọrọ ekwekọ?Olee ụzọ ndị ọzọ e nwere ga-enyere anyị aka?

 

Dochie ngwaahịa rọba eji eme otu ihe na ngwaahịa silicone ejiri ọtụtụ Yongli megharịa.

 

Anyị nwere ekele maka ntụkwasị obi gị na 2021. N'afọ 2022, anyị ga-agba mbọ ịmepụta ọtụtụ ụdị na ihe silicone iji gboo mkpa gị na kichin na ngwaahịa ụmụaka.Ọ bụrụ na ịchọrọ karịa na mpaghara a, kpọtụrụ anyị ka ị nweta ozi ndị ọzọ.


Oge nzipu: Jan-14-2022